My Fishermansparadis

 Har du stor interesse for fluefiskeri og drømmer du om at rejse til et andet land og opleve noget fantastisk på din ferie?

Så synes jeg at du skal blive hængende og se dig lidt rundt på min hjemme side og se om det her kunne være noget for dig, din familie, venner og kollegaer. 

Min rejse til Bosnien/Ribnik

Til at starte med, har jeg lavet denne side for at prøve at se hvor mange der ville være interesserede i rejser med fokus på fluefiskeri og dejlige natur og kulturoplevelser i mit hjemmeland Bosnien & Hercegovina.

Jeg har selv fast arbejde og en lille familie her i Danmark, som jeg også skal passe, så det her er mere en hobby, gennem hvilken jeg ønsker at kunne dele alle de dejlige oplevelser jeg har haft med andre interesserede fiske- elsker- mennesker her i Danmark.

Det foregår således at jeg ser hvor mange der er interesseret, så arranger jeg en gruppe bestående af 6-12 mennesker, hvorefter vi finder en dato så vi kan komme af sted.    

Jeg kan arrangere pakkerejser med alt inkluderet: transport, overnatninger, mad, fiskeri kort, guide og garanti til de mest dejlige og fantastiske oplevelser. Det eneste I skal have med er jeres tasker og fiskeudstyr (fluer til fiskeri kan i bestille og købe hos mig eller mine kolleger, hvis du mangler det). Og ja så må I ikke glemme jeres pas og lommepenge. Alkohol er ikke inkluderet, så det skal I selv stå for (Alkohol er rimelig billig i Bosnien).

Sproget er Dansk og Engelsk og skulle det være at I ikke snakker eller forstår engelsk, så kan jeg hjælpe med at oversete og få jer godt med ind i alt.

Det bliver ikke nogen storby tur, men ønsker I at se noget af det, kan jeg sørge for at vise jer rundt. Andre ønsker, ud over fiskeri steder er ikke inkluderet i prisen, så det står i selv for.