Om mig

Mit navn er Adnan og jeg er født i 1979 i byen Banjaluka i Bosna&Hercegovina. Min første fisketur var sammen med min far, da jeg var 6 år gammel ved floden Vrbas i Banjaluka. Det at se ham fiske efter store stallinger og ørreder med hans selvbundne fluer var noget helt specielt og noget jeg var vild med. Rigtigt nok jeg startede med at interessere mig i fluebinding/fluefiskeri -og fangede min første fisk på min egen flue- da jeg var 8 år. Jeg var heldig, at jeg var omgivet af den smukke natur og krystalklart vand, hvor jeg kunne fiske og afprøve mine fluer.

I 1993 flygtede jeg fra Bosnien pga. krig og kom til Danmark, hvor jeg bosatte mig i en lille by, Thisted,  i Thy. Her fandt jeg hurtigt ud at der var andre fiskearter såsom havørreder, gedder mv., som  man kunne fange med fluer.… men den pragtfulde natur, det krystalklare vand og de snu stallinger var hele tiden i mit hoved.

Efter krigen var jeg i Bosnien adskillige gange for at opleve det fiske paradis jeg længtes efter. Jeg har nu startet et sammenarbejde med LTG Comapny , hvor vi arrangerer fiskerejser til Bosnien, som giver fluefiskere mulighed for at opleve den pragfulde natur, bosnisk kultur, og meget mere, alt sammen med mulighed for at blive guidet af en professionel fiskeguide Zeljko Prpic (Europæiske mester i fluefiskeri 2010)